Afacerea ta are nevoie de o aplicație

Afacerea ta are nevoie de o aplicație

Toate afacerile care intră în contact direct cu consumatorii lor au nevoie de o aplicație proprie. Este foarte simplu de înțeles de ce. Mai întâi, pentru că ajungeți la consumatorul dvs. exact acolo unde este, respectiv pe telefon. Studiile arată că oamenii folosesc mai mult telefonul decât calculatorul. De 5 ori mai mult! Acestea fiind spuse, este de înțeles tendința generală odată cu dezvoltarea pieței de smart phones. Tot la fel cum de mulți ani de zile este aproape de neconceput să ai o afacere pentru care să nu ai un site de prezentare. Mai jos sunt câteva motive pentru care o afacere are nevoie de o aplicație proprie

1. Accesibilitatea - pe care am putea-o numi chiar comoditate. Timpul petrecut la telefon este de 5 ori mai mare față de tv sau pe website-uri . Utilizatorii  pot accesa informațiile dvs.nd și unde vor și nu sunt legați de calculator. Aplicațiile mobile fac conținutul dvs. mai accesibil, mai antrenant, și cresc interesul față de produsele sau serviciile dvs..

2. Promovarea - O aplicație creează un mijloc extrem de eficient de marketing. Aplicațiile au mai multe funcții: ele pot oferi informații generale, prețuri, modalități de rezervare, funcții de căutare, conturi de utilizator, mesagerie, fluxuri de știri, și multe altele.
Unul dintre cele mai mari beneficii ale unei aplicații mobile este toate informațiile pe care doriți le oferiți clienților dvs. - inclusiv vânzări speciale și promoții, concursurile - sunt chiar la îndemână.

Smartphone apps infographics

3. Loialitatea - indiferent dacă aveți un SPA, un restaurant sau un furnizor de mobilă, toți suntem interesați de loialitatea clientului. Punctele de fidelitate se pot implementa în cadrul aplicației astfel încât clientul să poată verifica constant contul său și să fie motivat să revină. Un alt tip de comunicare este prin Recepția Virtuală. Clienții nu vor trebui să sune pentru a face o programare, ci pot transmite un text, iar aplicația le va arăta datele și orele disponibile pentru serviciul de care sunt interesați. Cu doar câteva click-uri își pot face o programare în orice moment, chiar și în afara orelor de program.

4. Credibilitatea - oamenii au tendința să aprecieze informațiile digitale, mai degrabă decât printul, deoarece sunt percepute ca fiind cele mai noi, având posibilitatea de a fi actualizate în timp real. O informație nouă și credibilă este ceea ce caută orice consumator. Astfel, aplicațiile vor oferi cele mai noi informații, promoții sau descoperiri, în funcție de specific.

5. Inovația - Tendința către care ne îndreptăm este evidentă. Zilnic folosim aplicații, prin urmare consumatorul nu va fi reticent, ci chiar interesat să vadă cu ce veniți nou. FabricaOnline.ro poate garanta o execuție tehnică excelentă, creativitate și utilitate, dumneavoastră trebuie să generați content de calitate.

FUNCȚIILE APLICAȚIILOR MOBILE

cateva din funcțiile pe care le poate îndeplini aplicația dvs.

9 thoughts on “Afacerea ta are nevoie de o aplicație

Lasă un răspuns

Translate »